Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Szakmai táborok versmondóknak, színjátszóknak, művészeti pályára készülőknek!


Ez egy alkotótábor, ahol az ország legkülönbözőbb pontjaiból érkező fiatalok azt gondolják, hogy a vers nem szégyen, hanem segítség. A mindennapok színesebbé tételére. Egy műhely, ahol megtanulhatod az érzéseket kezelni és reprodukálni, a gondolatokat művészi nyelven, hétköznapi módon kinyilvánítani.

 

A Magyar Versmondók Egyesülete egy hetes intenzív kurzusa azoknak a fiataloknak, akik a színházat vagy a pódiumművészetet leendő hivatásuknak tekintik, színésznek, előadóművésznek készülnek. Vers-színházi alapokon, a tábor végén  bemutatókkal, elismert szakemberekkel.

 

Kiss László gyermekversmondó tábor


A tehetséggondozó művészeti tábor, egy kellemes üdülés keretében, a vers- és prózamondás szakmai ismereteinek megalapozásán, illetve továbbképzésén túl személyiségfejlesztő gyakorlatokat, műelemzéseket, irodalmi bemutatókat és vetélkedőt foglal magába.

 

Határon túli táborok

MAdT Vajdaság
A szervezők által - érthető okokból - konzekvensen MAdT táborként emlegetett amatőr és diákszínjátszó tábort a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet rendezi meg Zentán, tizenöt és harminc év közötti fiatalok számára, akik érdeklődnek a színjátszás iránt.

 

Szép Szó Tábor Vajdaság
A Szép Szó Tábor a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete szervezésében, augusztus közepén ad otthont a verseket, versmondást kedvelő tizenegy és huszonöt év közötti fiataloknak Bácsfeketehegyen. A műhely célja, hogy segítse a versmondók tehetségének kibontakozását, és felkészülésüket a versenyekre.

 Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum