Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Szakmai táborok versmondóknak, színjátszóknak, művészeti pályára készülőknek!


Ez egy alkotótábor, ahol az ország legkülönbözőbb pontjaiból érkező fiatalok azt gondolják, hogy a vers nem szégyen, hanem segítség. A mindennapok színesebbé tételére. Egy műhely, ahol megtanulhatod az érzéseket kezelni és reprodukálni, a gondolatokat művészi nyelven, hétköznapi módon kinyilvánítani.

 

A Magyar Versmondók Egyesülete egy hetes intenzív kurzusa azoknak a fiataloknak, akik a színházat vagy a pódiumművészetet leendő hivatásuknak tekintik, színésznek, előadóművésznek készülnek. Vers-színházi alapokon, a tábor végén  bemutatókkal, elismert szakemberekkel.

 

Kiss László gyermekversmondó tábor


A tehetséggondozó művészeti tábor, egy kellemes üdülés keretében, a vers- és prózamondás szakmai ismereteinek megalapozásán, illetve továbbképzésén túl személyiségfejlesztő gyakorlatokat, műelemzéseket, irodalmi bemutatókat és vetélkedőt foglal magába.

 

Irány a Parnasszus! - írásművészeti tábor


Írogatsz? Szeretnél megjelenni? Már meg is jelentél, de nem éred be ennyivel? Szeretnél elsajátítani néhány szakmai mesterfogást?
Előadásokat hallgatnál mai mesterektől? Itt az alkalom! Indul Turczi István nyári kreatív írás műhelytábora, a Magyar Versmondók Egyesületével és a Pen Clubbal.

 

Határon túli táborok

MAdT Vajdaság
A szervezők által - érthető okokból - konzekvensen MAdT táborként emlegetett amatőr és diákszínjátszó tábort a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet rendezi meg Zentán, tizenöt és harminc év közötti fiatalok számára, akik érdeklődnek a színjátszás iránt.

 

Szép Szó Tábor Vajdaság
A Szép Szó Tábor a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete szervezésében, augusztus közepén ad otthont a verseket, versmondást kedvelő tizenegy és huszonöt év közötti fiataloknak Bácsfeketehegyen. A műhely célja, hogy segítse a versmondók tehetségének kibontakozását, és felkészülésüket a versenyekre.

 Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum