Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Gyakornoki program íróknak a Bárka Színházban

A Bárka Színház első alkalommal hirdet gyakornoki pozíciót fiatal íróknak. A Színház célja, hogy kapcsolatot teremtsen magukat a drámaírásban kipróbálni akaró fiatalokkal, és bevonja őket a házban zajló munkába. Nem titkolt cél továbbá, hogy a Bárka szerzőket találjon magának későbbre.

Elhivatott fiatalok jelentkezését várják, akik nem sajnálják szellemi energiájukat és idejüket áldozni a színházimunkára. A leendő gyakornok valamennyi munkafolyamatban részt vehet majd tevékenyen. Ha úgy tetszik: tagja lesz a Bárkának.

A program a jelentkezők (a csoport leendő tagjai és később a kiválasztott gyakornok) személyes jelenlétét igényli. Olyan 17-22 éves fiatalok jelentkezését várják, akik tudják úgy alakítani az életüket, hogy az első, csoportos évben (2011. szeptember - 2012. június) bizonyos szombat délelőttönként, később a gyakorlati év alatt (2012. szeptember - 2013. június) végig jelen tudnak lenni a Bárkán. A felvételt nyert fiatalokkal a Színház szerződést köt, amely tisztázza a felek kötelezettségeit.

A program vezetői a Bárka Színház munkatársai:
Szabó Borbála író, dramaturg
Seress Zoltán színész, a Bárka igazgatója
Bérczes László rendező, kritikus, dramaturg, a Bárka Színház művészeti tanácsadója
Vidovszky György rendező, drámapedagógus
Göttinger Pál rendező

Bővebb információ: a Bárka Színház honlapján.

 Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum