Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Pest Megyei Gyermek Vers- és Prózamondó Verseny

 

A Pest Megyei Közművelődési Intézet 2012-ben hatodik alkalommal rendezi meg az általános iskoláskorú gyermekek számára a területi vers- és prózamondó versenyek Pest megyei döntőjét, amelyre terveink szerint 2012 májusában, a Megyeháza impozáns épületében kerül sor.

A jelentkezés feltételei:
2012-ben a területi versenyek kategóriáinak első helyezettjeit várjuk a megyei döntőre. (A négy kategória: 1-2. osztály; 3-4. osztály; 5-6. osztály; 7-8. osztály.)
Minden továbbjutó azzal a művel jelentkezhet, mellyel megnyerte a területi versenyt: egy vers, illetve egy próza. Az előadandó mű hossza nem haladhatja meg az 5 percet.
Kérjük a területi versenyeket lebonyolító intézményeket, hogy a jelentkezési lapokat 2012. április 25-ig szíveskedjenek visszaküldeni Intézményünknek. ( Jelentkezési lapok a Pest Megyei Közművelődési Intézet honlapján is megtalálhatók: www.pmkult.hu )
(A területi versenyeket a megrendezést felvállaló intézmények hirdetik meg a helyben szokásos módon.)

A verseny várható időpontjai:

A prózamondók számára:
Időpont: 2012. május 4. (péntek) 10 óra
Helyszín: MKI - Megyeháza (Budapest V. kerület, Városház u.7.)
Regisztráció: 9 órától

A versmondók számára:
Időpont: 2012. május 11. (péntek) 10 óra
Helyszín: PMKI - Megyeháza (Budapest V. kerület, Városház u.7.)
Regisztráció: 9 órától

(Az időpontok változtatásának jogát intézményünk fenntartja.)

Kérjük a területi versenyek szervezőit, hogy a megyei döntő időpontjáról és a helyszínről tájékoztassák a továbbjutókat.

További információ:
Pest Megyei Közművelődési Intézet - Bokor Noémi
Telefon/fax: 06 1 233 6911 mobil:06 20 264 4296
e-mail: bokor.noemi@pmkult.hu

 


Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum