Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Falusi krónika

 

FELHÍVÁS 2013


A Zala Megyei Közművelődési Intézmény vers- és prózamondó találkozót hirdet a régióban, valamint a határontúlon élő - verset, mesét, mondát, érdekes történeteket, faluhistóriákat kedvelők részére. Célunk, immár hagyományosan, hogy elsősorban a térségben fellelhető vers- ,monda- és mesevilág témaköre kerüljön bemutatásra, de természetesen más tájegység vers-,monda- és mesekincsét is elfogadjuk a jelentkező résztvevők előadásai során.


Az előadni kívánt mű témája a falusi, vidéki élet. E tárgykörön belül lehet a munka, szerelem, szokások, hagyományok, táj, szülőföld, természet, ünnep stb.


Az e témával foglalkozó mai magyar írók és költők, valamint magyar klasszikusaink műveit is örömmel várjuk, ám nincs irodalmi korszak megkötés.


Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum