Rendelj verset

Webáruház
Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Megavers

 

2017 FELHÍVÁS

 

 

A Költészet Napja tiszteltére az Aba-Novák Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben tehetségkutató versenyt indított, melynek célja az volt, hogy a verseket szerető közönség élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában.
A rendezvény óriási sikert aratott. Akik végig kísérték az eseményeket három előadás és televíziós műsor keretében ismerhették meg a 20 fiatalt akik vállalták a megmérettetést egy olyan műfajban, mely újszerű volt, hiszen a versmondás intimitása keveredett a show műsor elemeivel.
A sikerre való tekintettel folytatni kívánják a programot ezért újra meghirdetjük a versenyt, Megavers 9 címmel.
Szeretnénk, ha ez a lehetőség sokkal szélesebb körben indulhatna útjára és jóval több, a költészetet szerető fiatal kapcsolódhatna be, mérettethetné meg magát, mutatkozhatna meg a nagyközönség előtt, valamint a felvételek során, a televízió képernyőjén keresztül.
Segítségét és közreműködését kérjük JNK-Szolnok megye közművelődési intézményeinek, iskoláinak, civil szervezeteinek.

Korhatár: 10-30 éves korig

A további információk, az elődöntők helyszínei, időpontjai a későbbiekben kerülnek véglegesítésre.
Részletes információt  lehet kérni az Aba-Novák Kulturális Központban az 56/514-578- as telefonszámon. Az aktuális hírek megtalálhatók lesznek a www. ankk.hu és a www.szolnoktv.hu honlapokon.

Az eseményt támogatja: a Magyar Versmondók Egyesülete
Médiapartnerek: Versmondó folyóirat, vers.hu

 


Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum