Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

VERSMONDÓ VERSENY TURCSÁNY PÉTER ÍRÓ EMLÉKÉRE

 

JELENTKEZÉSI LAP

A Kölcsey-díjas költő születésének 65. és halálának egy éves évfordulója alkalmából a Kráter Műhely Egyesület és Könyvkiadó Turcsány Péter verseiből versmondó versenyt szervez.

A részvétel módja:

A Kráter M.E. és Könyvkiadó honlapján és az alább található nevezési lap kitöltése, és a kiválasztott vers felmondása elektronikus hanghordozóra, és MP3-as formátumban eljuttatása a kitöltött nevezési lappal együtt a krater@krater.hu e-mail címre, 2016. június 30-ig.

Turcsány Péter verseit megtalálja az alábbi honlapon:

http://tp.krater.hu/konyveim.php

vagy felbélyegzett, megcímzett válaszboríték és kitöltött ajánlási blanketta május 30-ig történő elküldése ellenében egy verseskötetet térítésmentesen eljuttatunk a részt venni szándékozóknak (a készlet erejéig).

Határidő: 2016. június 30.
Nevezési díj: nincs

 

Eredményhirdetés és jutalmak:

Az első tíz legjobb versmondó 2016. szeptember 9-én (pénteken) 15 órától az Új Színházban (Budapest, VI. kerület, Paulay Ede u. 35.) Dörner György színművész-igazgató elnökletével megalakított zsűri előtt mutatja be versmondó készségét. A tíz kiválasztottat erről e-mail címükön értesítjük.

I. díj: 100 000 Ft összegű könyvjutalom,
II. díj: 50 000 Ft összegű könyvjutalom,
III. díj: 25 000 Ft összegű könyvjutalom.

 


Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum