Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2020. augusztus

Elmarad a 91. Ünnepi Könyvhét

Az elmúlt napokban, mivel újra úgy tűnt, hogy romlik a járványügyi helyzet, Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvost válaszlevelében egyértelműen úgy fogalmazott, hogy a rendezvényt járványügyi szempontból nem támogatja. (folyt.)

Itt a vége – sok ezer vendéggel zárt a XI. Bujtor István Filmfesztivál

Egy hét leforgása alatt mind szakmailag, mind a programkínálat és az érdeklődők számát tekintve csúcsokat döntött a XI. Bujtor István Filmfesztivál. (folyt.)

Átadták a Bujtor István-díjakat

Hatalmas díjesőt szórt a filmesekre az augusztus 20-i díjátadó gálán a szakmai zsűri a XI. Bujtor István Filmfesztiválon: összesen 39 díjat osztottak ki. Két játékfilm, egy dokumentumfilm és egy karanténfilm kapott Bujtor-díjat. (folyt.)

Nagy csinnadrattával indul hétfőn a Bujtor Filmfesztivál

Augusztus 17-én, hétfőn a XI. Bujtor István Filmfesztivál, ahol a Bujtor-család, filmes alkotók, rendezők, színészek, és a zsűri is a vörös szőnyeghez vonulnak Balatonszemesen. (folyt.)

Hangokból alkotott saját világ

A Veszprémi Petőfi Színházban, a Latinovits-Bujtor Játékszínben mutatják be augusztus 9-én Alessandro Baricco Novecento című monodrámáját Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas, érdemes művész előadásában. (folyt.)

Vár a Bujtor Filmfesztivál

Már nyilvános a vetítési program, s a filmek mellett koncertek, stand up comedy, színházi előadások, hajózás, kiállítások, utcazene és gasztro program is várja az érdeklődőket a XI. Bujtor István Filmfesztiválon Balatonszemesen. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum