Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2020. július

Szobrot kapott Csukás István

Balatonszárszó, Csukás István második otthona, a róla elnevezett színház után szoborral tiszteleg az író előtt. A Színházban tartott ünnepi megemlékezésen felszólaltak az írót személyesen ismerők is, művészek olvasták fel alkotásait. (folyt.)

Bajor Imre lánya is indul a Bujtor Filmfesztiválon

Elképesztő ütemben fejlődik a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál. A szakma idén talán egyetlen komolyabb hazai mustráján száz alkotás közül válogat majd a zsűri Balatonszemesen. (folyt.)

A Bujtor István-díjért Oscar-díjas rendező is ringbe száll

Eddiginél is nagyobb szabásúnak ígérkezik a XI. Bujtor István Filmfesztivál: színes filmes versenyprogram, koncertek, színházi előadások, hajózás, veterán autós felvonulás, gasztro-programok várják a mozirajongókat. (folyt.)

Elhunyt Ennio Morricone

Hétfő hajnalban elhunyt Ennio Morricone világhírű zeneszerző, írja a La Repubblica. Az olasz napilap szerint a 91 éves Morricone egy római kórházban hunyt el, miután szerencsétlenül esett. Az Oscar-díjas zeneszerző temetését szűk körben tartják. (folyt.)

Új színház kezdte meg működését a Velencei-tónál

A Velencei - tavi kulturális élet palettáját színesíti a pénteken este átadott Vörösmarty Emlékház parkjában megálmodott és létrehozott Csajághy Laura Szabadtéri Színpad. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum