Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2019. november

Képernyőn vall Caramel a túlélésről és a hitéről Lutter Imrének

Nem is hinnénk, hogy egy versben, a sorok között mennyire ott van az élet - a szerelem, a hit, a barátság, a gyűlölet, a fájdalom, a mindennapi küzdelmek és találkozások. (folyt.)

Magyar színésznőt díjaztak a Nemzetközi Emmy-gálán

Első alkalommal fordult elő, hogy Magyarországról is jelöltek alkotást e rangos nemzetközi televíziós versenyben, amelyen az Egyesült Államokon kívül készült legjobb televíziós produkciókat ismerik el. (folyt.)

Magyarokat jelöltek Emmy-díjra

Két kategóriában is jelöltek magyarokat az Emmy-díjra. Őrületes elismerést jelent a magyar filmgyártásnak Gera Marina színésznő és a Trezor című alkotás jelölése - mondta el az MTI-nek Lajos Tamás producer. (folyt.)

Sztárok vallanak a versről Lutter Imrének

November 30-tól új irodalmi talkshow indul az ATV-n és a YouTube-on. A Sorok között Lutter Imrével című műsorában a versmondó művész ismert barátaival beszélget arról, hogyan változtatta meg az életüket egy vers (folyt.)

Saját színházat alapított Antonio Banderas

November 15-én a Chorus Line (A tánckar) című legendás Broadway-musical bemutatásával nyitja meg kapuit Antonio Banderas világhírű spanyol filmsztár színháza szülővárosában, Málagában. (folyt.)

Díjzápor a IV. Nemzeti VERSenyen

Ki viszi át a Szerelmet életműdíjjal tüntették ki Debreczeni Tibort, a MDT alapítóelnökét, Szabó László, a MTT titkára és Szennik Éva, a MVE alelnöke is átvehette a rangos kitüntetést a Nemzeti Színházban. (folyt.)

Meghalt Karinthy Márton

Életének 71. évében meghalt Karinthy Márton Kossuth-díjas színigazgató, színházrendező, író, a Karinthy Színház és ennek elődje, a Hököm Színpad, alapító igazgatója volt, Karinthy Ferenc író fia, Karinthy Frigyes író unokája. (folyt.)

Jön a IV. Nemzeti VERSeny szuperdöntője

Ismét egész hétvégés versprogram lesz a IV. Nemzeti VERSeny élő szuperdöntője november 9-én és 10-én. A Nemzeti Színházban lép fel a VERSeny 25 legjobb versmondója, akiknek a versklipjeit is levetítik. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum