Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2019. augusztus

Elhunyt Daróci Bárdos Tamás, a Szaffi és a Lúdas Matyi zeneszerzője

Zenei tanulmányait cselló hangszeren kezdte. 1958-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola zeneszerzés szakán, Szervánszky Endre növendékeként. (folyt.)

Szószakadék keletkezik a mesét hallgató és nem hallgató gyerekek között

Az amerikai gyerekek egynegyedének soha nem olvastak mesét, másik egynegyedüknek nagyon ritkán, hetente egyszer, kétszer, pedig ez később az olvasási készségüket is javítja (folyt.)

Megvan a Nemzetközi Irodalmi Fesztivál irodalmi pályázatának szakmai győztese

A szervezők „Neked mit jelent a szabadság?" címmel írtak ki pályázatot, melyekre augusztus végéig lehet szavazni. (folyt.)

Átadták a Bujtor István-díjakat a X. Bujtor Filmfesztiválon

Bujtor Balázs, Lutter Imre fesztiváligazgató, Janisch Attila filmrendező zsűrielnök és Kiss László fesztiválalapító a zsűri társaságában átadta a X. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjának díjait. (folyt.)

Telt házzal indult a Bujtor Filmfesztivál

Óriási elánnal indult a X. Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen. A szándékosan könnyed, szórakoztató hangulatú, humorosan megfogalmazott programokra már az első két nap ezrek voltak kíváncsiak. (folyt.)

Programkavalkád a X. Bujtor István Filmfesztiválon!

Mindenkinek van egy kedvenc Ötvös Csöpi filmje. Hogy melyik, Az elvarázsolt dollár? Vagy a Hamis a baba? Netán A Pogány Madonna? Csak semmi pánik, mert mind a négy akcióvígjáték megnézhető a X. Bujtor István Filmfesztiválon. Lesz koncert, színház, mozi, vásár és hajózás is. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum