Rendelj verset

Webáruház
Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2019. június

Meghalt a világhírű rendező, Franco Zefirelli

Zeffirelli Gianfranco Corsi néven 1923-ban született, színházi és operarendezőként is hírnevet szerzett, a világ azonban elsősorban filmjei okán ismerte meg. Az ötvenes évek végétől kezdett forgatni. (folyt.)

Ma lenne Szabó Éva 87 éves

Tartok tőle, hogy unalmas leszek: én szeretem az életemet. Valószínűleg annak köszönhetem, hogy örömképes embernek születtem. Nem méreteztem túl a vágyaimat. (folyt.)

Bujtor István Filmfesztivál: nagy pénzdíjak

Egymillió forintos fődíjon osztozhatnak a leendő győztesek a X. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában. A tavalyi győztesek ugyancsak a Bujtor-díjaknak köszönhetően nemrég tértek vissza Cannes-ból. A nevezést meghosszabbították. (folyt.)

Meghalt Térey János

A több rangos irodalmi díjjal kitüntetett író, költő 1989-től 1991-ig magyart és történelmet tanult a budapesti Tanárképző Főiskolán, majd az ELTE Bölcsészkarán. Élete során számos díjat, elismerést kapott. 48 éves volt. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum