Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2019. május

Díjak és minősítések

Május 10-én telt házas előadásban a jánossomorjai MOSON-SZÉL Kulturális, Szabadidő Egyesület színjátszóinak a Neoton együttes dalaira épülő Szép nyári nap című musicalját láthatta a közönség, óriási sikert aratva. (folyt.)

91 éve született Szécsi Margit

Valami énekel bennem, / zokogva és tanítva... / Műhelyem lett a föld, az ég, / beborít a csillagok pora. Szécsi Margit 1928. május 28-án, pünkösd vasárnapján született Budapesten. (folyt.)

Mesébe (k)öltözik az FMH

Neves előadók, többek között Halász Judit, Agócs Gergely és Lutter Imre mellett Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára is részt vesz a Magyar Versmondók Egyesülete által a Hagyományok Háza megbízásából rendezett mesekonferencián. (folyt.)

DSIDA: A költő feltámadása

A költő feltámadása címen Dsida Jenő versdélután, s benne vers-, énekelt vers és prózamondó verseny lesz május 17-én, a költő születésnapján Budapesten. Rátóti Zoltán, Huzella Péter és Lutter Imre is fellép, lesz bor- és töltött káposzta kóstolás is. (folyt.)

Nemzetközi irodalmi díjat kapott Darvasi László

Darvasi Lászlónak ítélték oda az első Aleksandar Tisma Nemzetközi Irodalmi Díjat az "Isten. Haza. Csal." című novelláskötetének német fordításáért. (folyt.)

Irodalmi pályázat

Kvalitás irodalmi pályázat témabeli megkötések nélkül. A Kvalitárs Kulturális Egyesület irodalmi pályázatot ír ki antológiába való megjelenésre. A pályázaton amatőr, kevésbé ismert és ismert szerzők egyaránt részt vehetnek. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum