Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2018. november

Kiosztották a Kaleidoszkóp-díjakat

A kaposvári Csiky Gergely Színház tragikomédiájával ért véget a 18. Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácott, ahol a Magyar Versmondók Egyesülete díjesőt zúdított a legjobbnak ítélt előadókra és társulatokra. Mutatjuk a díjakat!

Rekordáron kelt el Latinovits régi dedikációja

Egy ismeretlen gyűjtő 320 ezer forintot fizetett egy online árverésen Latinovits Zoltán Verset mondok című kötetéért. A tragikus körülmények között elhunyt művész tanulmányait, nyilatkozatait és műsorait tartalmazza a kötet. (folyt.)

Mándy Iván 100 - eddig nem ismert levelek a kulcs nélküli Kávéházban

Az öt éves kulturális rendezvénysorozat, a legendás New York Kávéházban, a New York Művész Páholy a 100 éve született Mándy Iván személyét és munkásságát teszi középpontba. (folyt.)

Kaleidoszkóp: Anyám tyúkját a levesbe!

Neves színházak, zenekarok előadásai, versmondás és filmes alkotások várják az idei Kaleidoszkóp VersFesztivál nézőit november 22-től 25-ig Vácott. A seregszemlén még étteremszínház is lesz, ahol a verseket megeheti a vendég! (folyt.)

Megvan a III. Nemzeti VERSeny győztese

A hónapok óta tartó versengésben a zsűri mellett a közönség is döntő szerepet vállalt: a versekre készített videoklipeket és a versmondást közel százezren követték online, és szavazhattak is. Izgalmas hétvége volt. (folyt.)

Hétvégén élőben jön a szuperdöntő a Nemzetiben!

A hétvégén a Nemzeti Színházban lép fel az anyaország, a Kárpát-medence és az óceánon túli magyarság 31 legjobb versmondója, akiknek a versklipjeit is levetítik. A közönség a Facebook-on is nézheti a döntőt. (folyt.)

Átadták a megújult Váci Dunakanyar Színházat

Megújult a Váci Dunakanyar Színház, amelyet vasárnap, az évadnyitó előadást megelőzően adott át Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, és Kis Domonkos Márk színházigazgató. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum