Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2018. október

A történelmet a győztesek írják

1916-ban még nyerhetőnek tűnhetett az első világháború. Ifjabb gróf Andrássy Gyula nézőpontja egészen sajátos, hiszen a háború már javában zajlik, de az azt lezáró tragédia még nem sejlik fel. Vagy mégis? (folyt.)

Közönségszavazás eredmény

Lezárult a III. Nemzeti VERSeny középdöntőjének közönségszavazása, a YouTube hivatalos statisztikai jelentése alapján közöljük a végeredményt, ők a Nemzeti Színházban zajló élő döntő újabb résztvevői! (folyt.)

Szegény Dzsoni és Árnika

Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika - egyszemélyes előadás készült a Bábszínházban. Egy gyermekkori meseélmény hatására rendezte meg első egyszemélyes előadását a fiatal bábszínész, Pájer Alma Virág. (folyt.)

Kaleidoszkóp: zajlik a nevezés!

A Váci Dunakanyar Színházban léphetnek fel a Kaleidoszkóp VersFesztivál versenyzői: november 22. és 25. között versmondás, versfilmek, versszínházi előadások és verszenei koncertek versenyeznek. A nevezés nyitott! (folyt.)

Dumaszínház, Gyerekhajó, Pinokkió

"50 év után először játszom gyerekeknek" - interjú Szacsvay Lászlóval. Október 13-án mutatja be a Dumaszínház Gyerekhajó a Pinokkiót, melyben Szacsvay László Dzsepettót alakítja. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum