Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2018. augusztus

91 éves korában meghalt Neil Simon

Meghalt Neil Simon amerikai drámaíró és forgatókönyvíró. Élete során összesen négy Tony-, két Emmy-díjat, egy Arany Glóbusz- és egy Pulitzer-díjat kapott, háromszor jelölték Oscar-díjra, megkapta a Kennedy Központ díjat is. (folyt.)

Kétezer néző, négy fődíjas film

Több mint kétezren látogattak el a IX. Bujtor István Filmfesztiválra Balatonszemesen, ahol a 25 versenyfilm mellett a közönség beszélgethetett az alkotókkal, retro filmzenei koncert és Ötvös Csöpi filmek várták a rajongókat. (folyt.)

Lutter Imre Arany Érdemkeresztje

A magyar nyelv és kultúra megőrzését szolgáló sokoldalú művészi, irodalomszervezői, pedagógiai és publicisztikai munkája elismeréseként Áder János köztársasági elnök a Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki Lutter Imrét. (folyt.)

Gazdag program a Bujtor Fesztiválon

25 alkotást válogatott be az augusztus 18-tól 20-ig tartó balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál előzsűrije a versenyfilmek közé, de Bujtor és Latinovits filmeket is nézhet a közönség. Minden program ingyenes, százakat várnak. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum