Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2018. július

Koncz Gábor: Addig élek, amíg dolgozhatok

A Kossuth - és Jászai Mari - díjas színész nemrég ünnepelte 80. születésnapját. Ebből a jeles alkalomból szülőfalujában, Mezőkeresztesen a művészt ábrázoló, nagyméretű szobrot avattak. (folyt.)

Olt Tamás interjú

Ilyen kaposvári színházat szeretne az új művészeti igazgató A kaposvári Csiki Gergely Színház több igazgatóváltást is megélt az elmúlt néhány évben. 2016-ban Rátóti Zoltán mondott le a teátrum igazgatói posztjáról (folyt.)

IX. Bujtor István Filmfesztivál: még lehet nevezni!

Érkeznek a nevezések a Bujtor István Filmfesztiválra, amit idén 9. alkalommal rendeznek meg Balatonszemesen. Elsősorban vidámság, könnyedség, humor, rejtély, titokzatosság jegyében készült alkotásokat várnak a versenyprogramba. (folyt.)

Elhunyt Papp Tibor költő

Mély fájdalommal tudatja a Magyar Írószövetség és a Magyar Műhely szerkesztősége, hogy életének 83. évében, 2018. július 18-án elhunyt a kortárs magyar irodalom kimagasló életművel rendelkező alakja, Papp Tibor (folyt.)

Az Arany Man Booker-díj győztese

Az Arany Man Booker-díj győztesét vasárnap jelentették be a Londoni Royal Festival Hallban. A győztest közönségszavazással választották ki a rangos brit irodalmi elismerés alapításának 50. évfordulója alkalmából. (folyt.)

Az első magyar színházi fesztivál New Yorkban

A Hungary Live Festival létre- hozásának ötlete a k2 Színház társulatában, azon belül is Boros Anna színésznőben fogalmazódott meg. Az alkotóközösség 2016 szeptemberében utazott New Yorkba. (folyt.)

A hét prózája – Hevesi András: Párizsi eső

A Párizsi eső talán az első igazi magyar Erasmus-regény, hallgatói mobilitás, kutatói rezidencia. Az örök átmenetiség kitüntetett kiszögellése. Egy középtáv futó magányossága. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum