Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2018. január

Lovaggá ütötték Lutter Imrét

A Magyar Kultúra Napja alkalmából 20. alkalommal adták át az Egyetemes, valamint a Magyar Kultúra Lovagja kitüntető címeket, amelyek birtokosai között Lutter Imre előadóművészt is lovaggá avatták. (folyt.)

A színházigazgató döntése

Július 30-án lejár Ráckevei Anna vezetői megbízatása Debrecenben. A színi igazgató meghozta döntését. A Jászai-díjas, Érdemes művész - mint a színház történetének első női direktora - 2013-tól irányította a teátrum munkáját. (folyt.)

Instant versek jó áron

Rupi Kaur ma a legnépszerűbb élő költő a világon, Instagram- és Facebook-oldalát milliók követik, egy-egy felolvasására pillanatok alatt elfogynak a jegyek, köteteit pedig egészen eszelős példányszámban adja el a kiadója. (folyt.)

Helen Dunmore posztumusz díja

Posztumusz nyerte el a Costa Könyvdíjat a költészet kategóriában Helen Dunmore költő az utolsó, tizedik verseskötetéért. A tekintélyes brit irodalmi díj nyertese júniusban hunyt el rákban 64 évesen. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum