Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. november

A 17. VerFesztivál fődíjai

A Nemzeti Színház Szájon lőtt tigris című fergeteges komédiájával Olt Tamás színművész, és Gál Tamás, a Csavar Színház: A nagyidai cigányok című előadása versszínházi kategóriában kapta meg a Kaleidoszkóp-díjat. (folyt.)

Váci rímtörténet: itt a VersFesztivál!

Versbe öltözik a város! Elsöprő erejű táncszínházi előadás Arany balladáiból, kilenc karakter egy személyben Rejtő Jenő bőrében, Kovács Ákos éneklés helyett verset mond, Bálint András Arany Jánost idézi. (folyt.)

Nemzeti VERSeny eredmények

Teltházas közönség, élő közvetítés és a sajtó intenzív érdeklődése mellett zajlott le a II. Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban. Az élen három hölgy végzett, mutatjuk az eredményeket! (folyt.)

Itt az élő döntő: Nemzeti VERSeny

Kétnapos színes programsorozattá bővült a Nemzeti VERSeny döntője, ahol 23 versenyző lép a Nemzeti Színház színpadára november 11-én és 12-én. Az egyik fókuszpont Arany. Fellép a Zichy Szín-Műhely és a Kávészünet is. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum