Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. szeptember

Elhunyt Tarján Tamás

Elhunyt Tarján Tamás József Attila-díjas irodalomtörténész, dramaturg, egyetemi tanár, színikritikus. Számos költészeti eseményen, versmondó versenyen szerettette meg a verset a közönséggel. Értett hozzá, és érezte is. (folyt.)

Viszlát, pálcikaember!

Lecserélték a Budapest Bábszínház legendás neonját. A helyét jellegtelen, de legalább trendi tábla foglalta el. A múlt újabb emlékétől szabadult meg a főváros szíve. Formai megújulás folyik - mondja a színház. (folyt.)

Mit üzen a költő?

Arany János üzenetei címmel a magyar irodalom egyik legnagyobb alakját kívánja megidézni születésének 200. évfordulója alkalmából a Magyar Írószövetség rendhagyó emlékkiállítása, amely nonstop megnézhető. (folyt.)

Elment Sir Peter Hall

86 éves korában elhunyt Sir Peter Hall brit színházi rendező, a Royal Shakespeare Company alapítója, a National Theatre (a brit Nemzeti Színház) egykori igazgatója. A brit színjátszás atyja volt. Gyászol a művészvilág. (folyt.)

Itt a VersFesztivál versenyfelhívása!

Már lehet jelentkezni! Idén is a Váci Dunakanyar Színházban lépnek fel a Kaleidoszkóp VersFesztivál versenyzői: versmondás, versfilmek, versszínházi előadások és verszenei koncertek versenyeznek a seregszemlén. (folyt.)

Brazil költőé a magyar nagydíj

Augusto de Campos brazil költőnek ítélte oda a Janus Pannonius Alapítvány kuratóriuma a Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíjat 2017-ben - tájékoztatta az MTI-t a Magyar PEN Club elnöke. (folyt.)

Szavazz a Nemzeti VERSklipekre!

Közzétesszük a 2017. évi Nemzeti VERSeny középdöntős közönségszavazás csatornáját. A csatornán alfabetikus sorrendben megtalálhatók azon VERSenyzők versklipjei, akikre szavazni lehet. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum