Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. augusztus

Nemzeti VERSeny - eredmények

Döntöttek a Nemzeti VERSeny 2017. évi középdöntőjének egyenesági továbbjutóiról a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete művészei. Közel száz középdöntős közül 19-en jutottak eddig a döntőbe. (folyt.)

102 évesen is a versek tudója

Ma is friss észjárású és fürge mozgású, pedig ő hazánk legidősebb színésze! Gyulányi Eugénia, aki 102 éves, még fellép versekkel, prózákkal, korát meghazudtolóan él Budapesten. (folyt.)

Bor, irodalom, mámor, színház

Bor, zene, irodalom, színház és sport várja majd a látogatókat szeptember 8. és 10. között a Kerekdomb Fesztiválon Tállyán, a tokaji borvidék festői településén. Hat helyszín zajlanak majd a kulturális programok. (folyt.)

VIII. Bujtor István Filmfesztivál

Nyolcadik alkalommal rendezi meg Balatonszemes Önkormányzata, a Latinovits Alapítvány, a Balatonszemesi Latinovits Művelődési Ház és a Magyar Versmondók Egyesülete a Bujtor István Filmfesztivált. (folyt.)

Franciaországi magyar siker

Hégli Dusan szlovákiai magyar rendező, koreográfus Finetuning című tánckoreográfiája kapta a Prix Tournesol díjat az idei kortárs színházi fesztiválon a franciaországi Avignonban. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum