Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. július

Schubert Éva búcsú

A Kossuth-díjas színművész búcsúztatása a Farkasréti temető Makovecz-termében lesz délután 14 óra 30 perckor. Schubert Éva július 11-én, nyolcvanhat éves korában hunyt el. Több mint öt évtizedet töltött a színpadon. (folyt.)

Elindult az Arany-busz

Útjára indították a Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János mozgókiállítását, az Arany-buszt Budapesten. A buszt szeretnék eljuttatni a legkisebb vidéki településekre, a Kárpát-medence minden részén. (folyt.)

Színház rászorulóknak

A helyi lakosok bevonásával, külföldi és hazai szakemberek együttműködésében zajlik a művészeti alkotómunka július 22. és 28. között a Cserehát négy településén, mélyszegénységben élők részvételével. (folyt.)

Nemzeti VERSeny közönségszavazás

Véglegesek a II. Nemzeti VERSeny elődöntőjének végén a közönségszavazás eredményei. Ezzel 10 újabb versenyző csatlakozik a zsűri révén továbbjutott 81 versmondóhoz, és kezdheti a versklipet. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum