Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. június

Nincs duma, csak Dumas!

A színészhallgatók nem receptek és kulináriai tanmesék mondásával szoktak vizsgázni, és kifejezetten nem a vágódeszka és a serpenyő fölött. Novák Eszter és Papp Márta mégis konyhagyakorlatot szervezett. (folyt.)

Karinthy 130 éves

130 éve született a múlt századi magyar irodalom egyik legeredetibb alakja, Karinthy Frigyes író, költő, humorista. Elsőként ült repülőre magyarként Wittmann Viktor pilóta mellett, majd miután a pilóta szörnyethalt, megírta életrajzát. (folyt.)

A Versmondók a Magyar Színházi Társaságban

A Magyar Színházi Társaság a néhány hete megnyílt Kálmán Imre Teátrumban tartotta meg éves közgyűlését. A Színházi Társaságba a Magyar Versmondók Egyesülete felvételt nyert. (folyt.)

Fehér Tibor az RTL képernyőjén

Fehér Tibor, a Nemzeti Színház tagja, a Magyar Versmondók Egyesületének korábbi növendéke június 20-án reggel köszöntötte először a nézőket az RTL Klub Reggeli műsorában. A fiatal színész állandó házigazdája lesz a műsornak. (folyt.)

Jordán Tamás marad

Jordán Tamást, a teátrum alapító igazgatóját választotta meg a Weöres Sándor Színház direktorának Szombathely közgyűlése. Az igazgató kinevezése 2018. október 1-től 2021. január 31-ig szól. (folyt.)

Versmondók 25 - Költészet több szólamban

Sztárok: színészek, előadóművészek, költők, zenekarok és táncosok mutatnak be eddig nem látott, különleges produkciókat a 25 éves Magyar Versmondók Egyesülete nagyszabású gáláján. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum