Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. február

Indul a második Nemzeti VERSeny

2017-ben is meghirdeti a Kárpát-medencét felölelő, felmenő rendszerű versmondó és versklip versenyét, a Nemzeti VERSenyt a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete. (folyt.)

Líra a fesztivál fókuszában

A tavasszal együtt a költészet és a versszínház is Szentendrére érkezik: a Tavaszi Fesztivál Arany János márciusi születésnapjától a Költészet napjáig tart. A tavasz múzsája a magyar irodalom és költészet remekeit kínálja. (folyt.)

Irodalmi kávézó nyílik

Április 11-én, a költészet napján a Magvető Kiadó saját irodalmi kávézót nyit a Dohány utcában. S hogy miért kell Esterházy Péter, Pilinszky János, illetve a kortárs magyar élvonal kiadójának kávézó? (folyt.)

Letenyei fiatal az élen

A Regösök húrján... versmondó versenyen arany minősítést kapott diák, Horváth Bendegúz, a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola 7. osztályos tanulója a MOL Tehetségtámogató Program nyertesei között van. (folyt.)

Emlékezet: Takáts Gyula

Különleges ember és nagyszerű költő - így jellemezték Takáts Gyulát a születésnapján rendezett programon a Kaposvári Püspökség Dísztermében. A Kossuth-díjas poéta idén lenne 106 éves. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum