Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2017. január

Meghalt Bodor-Palkó Pál

Fájdalommal jelezzük, hogy Bodor-Palkó Pál, a Magyar Versmondók Egyesületének korábbi elnöke, a Kondor Béla Közösségi Házban működő P136 Színpad megalapítója, vezetője meghalt. (folyt.)

Marianna búcsúja

Tudatjuk, hogy Kiss Marianna barátunk, Bessenyei-díjas közművelődési szakember temetési szentmiséje 2017. január 27-én, pénteken 18 órakor lesz az erzsébetvárosi Szent Erzsébet templomban, a Rózsák terén. (folyt.)

Hollywood és San Diego keringője

A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 14-én San Diegoban, 21-én Los Angelesben, West Hollywoodban lép fel önálló estjével Lutter Imre előadóművész. Az előadás anyaga CD-n is megjelenik. (folyt.)

Gát utca: Szép Szó Versműhely

„Nem szükséges, hogy én írjak verset, de úgy látszik, szükséges hogy vers irassék, különben meggörbülne a világ gyémánttengelye". JA - Szeretettel vár minden kedves látogatót a versműhely a József Attila Emlékhelyen. (folyt.)

Vathy Zsuzsa is elment

76 éves korában elhunyt Vathy Zsuzsa, József Attila-, Márai Sándor- és Prima díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia és a Magyar Írószövetség tagja. Vathy Zsuzsát az MMA saját halottjának tekinti. (folyt.)

Nemes Nagy most lenne 95

1922. január 3-án született Nemes Nagy Ágnes Kossuth-díjas költő, műfordító, esszéista. Műveiben szigorúan tartotta magát a racionalizmushoz, de a hűvös józanság mögött igazi szenvedély parázslott. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum