Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2016. november

Díjesővel zárt a VersFesztivál

Sikeresen lezajlott a Váci Dunakanyar Színházban a 16. Kaleidoszkóp VersFesztivál. A záró napon ünnepélyes gálán adta át Lutter Imre fesztiváligazgató a Kaleidoszkóp-díjakat a legjobb versmondónak és versfilmes alkotónak. (folyt.)

Nemzeti VERSmondók

A sajtó nyilvánossága mellett zajlott a Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban, a Magyar Versmondók Egyesülete és a Színház közös szervezésében. Kilenc hónapos versenysorozat zárult le ezzel. (folyt.)

Radnóti biennálé

Hagyományosan Győrött rendezi meg a Radnóti Miklós Emlékbizottság és Irodalmi Társaság, valamint a Magyar Versmondók Egyesülete a Radnóti biennálét, versennyel, találkozóval, irodalmi programokkal. (folyt.)

Nemzeti VERSeny: a döntő

A Magyar Nyelv Napján, november 13-án rendezi meg a Nemzeti VERSeny döntőjét a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete. 28 versenyző lép színpadra, akiknek a versklipjét is láthatják a nézők. (folyt.)

Kaleidoszkóp VersFesztivál

A Váci Dunakanyar Színházban léphetnek színpadra idén a VersFesztivál versenyzői, akik az 56-os forradalom tiszteletére forradalmi versekkel, Shakespeare évfordulóján pedig szonettmondással és énekléssel szállhatnak versenybe. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum