Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2016. augusztus

Nemzeti VERSeny eredmények

A Nemzeti VERSeny zsűrije a második fordulón részt vett versklipek alkotói közül 20 helyett 25 versenyzőt juttatott a döntőbe. Íme a szempontok és a nevek, hamarosan indul a közönségszavazás is! (folyt.)

Amerikában: Bíbor parázson

Szeptemberben San Diegoban és Los Angelesben mutatja be a Bíbor parázson című hangoskönyvét a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete. Lutter Imre és Olt Tamás Las Vegasban is részt vesznek egy előadáson. (folyt.)

Szegedy-Maszák Mihály is elment

Sokaknak az irodalom tankönyvek címlapjáról ismert a neve, az utókor szemében a legnagyobb magyar irodalomtörténészek egyikeként marad fenn a Széchenyi-díjas professzor. (folyt.)

Babits Mihály 75 éve nincs köztünk

A Nyugat nemzedék egyik óriása, Babits Mihály író, költő épp 75 éve hunyt el. Babits a klasszikus költészet fejedelme, irodalmi diktátor, bár nem ismerte fel József Attila tehetségét, viszont elájult Tanner Ilonkáétól. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum