Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2016. július

Gyászhír: Elhunyt Oláh János költő

Oláh János író, szerkesztő, Magyarország Babérkoszorúja díjas költő hosszan tartó súlyos betegség után eltávozott közülünk. Végső küzdelmét méltósággal vívta, olyan bátran, mint ahogyan élt. (folyt.)

Szerelem, foci, játszma, költészet

Július végén többek között Csányi Sándor, Tóth Vera, Grecsó Krisztián, Szervét Tibor, Badár Sándor és Ötvös András látható a Kultkikötő színpadain. Megzenésített versek, közös dalok várják a közönséget. (folyt.)

Esterházy Péter: Virrasztás

Felolvasással búcsúztak a csütörtökön elhunyt Esterházy Pétertől írótársai és olvasói péntek este a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A Kossuth-díjas író előtt tisztelgő felolvasásra teljesen megtelt a PIM. (folyt.)

Meghalt Esterházy Péter

A család és a Magvető Kiadó mély fájdalommal tudatja, hogy 2016. július 14-én a délutáni órákban Esterházy Péter elhunyt - olvasható a család és Nyáry Krisztián közleményében. A világhírű író 66 éves volt. (folyt.)

Versklipek: Nemzeti és Bujtor

A közönségszavazás véget ért, így a zsűri és a nézők révén 102 versenyző készül a Nemzeti VERSeny újabb fordulójára, amelyre versklipet kell készíteni. A klipekkel a Bujtor István Filmfesztiválra is nevezhetnek az alkotók. (folyt.)

Yves Bonnefoy

93 éves korában elhunyt Yves Bonnefoy, a francia kortárs irodalom egyik legnagyobb alakja, aki művészettörténészként és műfordítóként is jelentős életművet hagyott hátra - közölte a College de France. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum