Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2016. június

Juhász Ferencék barátsága

A család, az irodalom, a művészetek, az élethosszig ápolt barátságok szűrőjén villan fel a tavaly decemberben elhunyt Juhász Ferenc alakja a Kieselbach Galériában megnyílt kiállításon. (folyt.)

Még egy hely a verstáborban!

Egyetlen táborozónak maradt még hely a nyári színház- és versművészeti táborokban, ahol a Nemzeti Színház, a Játékszín és az Első Magyar Versszínház művészei oktatják az ambiciózus növendékeket. (folyt.)

Verseny Turcsány Péter emlékére

A Kölcsey-díjas költő születésének 65. és halálának egy éves évfordulója alkalmából a Kráter Műhely Egyesület és Könyvkiadó Turcsány Péter verseiből versmondó versenyt szervez. (folyt.)

Solténszky Tibor búcsúja

Akik tisztelték, szerették, tudatjuk, hogy Solténszky Tibor dramaturg, rendező, rádiós, tanár, színjátékos temetése 2016. június 27-én, hétfőn, 14h órakor lesz, a Fiumei úti temető szóróparcellájában. (folyt.)

POSZT eredmények

2016: Zsótér Sándor rendezése, a Macska a forró bádogtetőn című előadás lett a 16. Pécsi Országos Színházi Találkozó legjobb előadása. A közönségdíjat a Pécsi Harmadik Színház Piszkavas című előadása nyerte el. (folyt.)

Ünnepi Könyhét

Esterházy Péter író nyitotta meg a 87. Ünnepi Könyvhetet és a kapcsolódó 15. Gyermek- könyvnapokat. Országszerte több mint 80 városban rendezik meg az Ünnepi Könyvhetet, amelyen 200 könyvkiadó vesz részt és több mint ezer szerző dedikál. (folyt.)

Elhunyt Keszthelyi Rezső

83 éves korában elhunyt Keszthelyi Rezső, költő, író szerkesztő, a Tandorival föllépő költőnemzedék egyik kiváló képviselője. Ritkán megszólaló, rendkívül igényes, intellektuális hangoltságú lírikus volt. (folyt.)

Új esély a Regösök döntőjébe jutni!

A neszmélyi táborban rendezik meg a Regösök húrján versmondó verseny plusz fordulóját, amelyen csak a táborozók vehetnek részt. Így azok, akik a tavaszi fordulók valamelyikén nem jutottak be, vagy nem vettek részt, új esélyt kapnak. (folyt.)

Nemzeti VERSeny - a közönség jön

Megszületett a Nemzeti VERSeny elődöntőjének eredménye. A 2016. évi Nemzeti VERSeny zsűrije az 1. fordulón 92 versenyzőt juttatott tovább, vigaszágon a közönség újabb 10 versenyzőt küldhet a középdöntőbe. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum