Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2016. február

Újraindul az EGY MASZK

Nádasy Erika színész vezetésével hosszú idő után újraindul az Egyetemisták Miskolci Amatőr Színjátszó Köre. A résztvevők a Miskolci Egyetem hallgatói, a helyszín az Uni-Hotel, a szakmaiságról a Versmondó Egyesület gondoskodik. (folyt.)

Elhunyt a Nemzet Psotája

86 évesen elhunyt Psota Irén, a Madách Színház művésze, a Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. (folyt.)

Az író, Umberto Eco halálára

Hasonlóan Goethéhez, Thomas Mannhoz, Jean-Paul Sartre-hoz, Umberto Eco a senki által nem vitatott, hazájában és az egész világon is óriási tekintéllyel bíró értelmiségi típus képviselője volt. Emlékezünk... (folyt.)

Parnasszus bemutató

A költészeti folyóirat téli számának élő bemutatója február 9-én 18 órától kezdődött a Magyar Írószövetség Klubjában. A lapszámbemutató Centrumában Czigány György volt a vendég. (folyt.)

Versmaraton 2016

Az eddigi éveknél is izgalmasabbnak ígérkezik a Magyar Napló Kiadó, a Magyar Írószövetség és az MTVA közös rendezvénye. A hatodik Versmaraton a Kárpát-medence legnagyobb költészet napi rendezvénysorozatává nő. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum