Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. december

Grecsó Krisztián: Újadventi módi

A végletek napjai telnek, a céges karácsonyi bulikból a csöndes családi magányba fordul a magyar dolgozó. Ez az újadventi szakadék, amit alig lehet ép ésszel túlélni. Ilyenkor segít az irodalom. (folyt.)

A versmondás, mint Hungarikum

A „Te meg a világ" című Szabó Lőrinc Nemzeti vers- és prózamondó verseny a Hévízi Értéktár Bizottság javaslata alapján a Helyi Értéktárba került. Példaértékű és hatalmas ugrás, hogy a versmondás végre elfoglalja méltó helyét a Hungarikumok sorában.

Elment Juhász Ferenc

Juhász Ferenccel a legnagyobb magyar költők egyike ment el. 88 éves volt. Az élő legenda már A szarvassá változott fiú versével beírta magát a világirodalomba. Nyitott világszemléletű válaszai örök érvényűek. Hiányozni fog... (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum