Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. november

Keltsd újra életre!

A TEMI Fővárosi Művelődési Háza, a Magyar Versmondók Egyesületével tanácskozásra hívja a versmondókat, a verskedvelőket, és azokat a pedagógusokat, akik a vers szeretetére és tolmácsolására tanítják a felnövekvő nemzedéket. (folyt.)

KaleidoszKópia 2015

November 28-án és 29-én rendezi meg a Magyar Versmondók Egyesülete a Kaleidoszkóp VersFesztivál 2015. évi különkiadását, amelynek a TEMI Fővárosi Művelődési Háza ad otthont. (folyt.)

Elhunyt Kobzos Kiss Tamás

A Kossuth- és Liszt-díjas énekes, hangszeres előadóművész 65 éves korában, hosszú betegség után halt meg – közölte a család. Európai viszonylatban is kiemelkedő előadó volt. (folyt.)

Örök Pódiumon

A Pintér Tibor emlékére meghirdetett versenyt hetedik alkalommal rendezte meg a Veszprémi Városi Művelődési Központ és a Magyar Versmondók Egyesülete, amely kimagasló szakmai sikerrel zárult. Megtartották a Regösök húrján verseny veszprémi fordulóját is. (folyt.)

November 13. - a Magyar Nyelv Napja

A közelgő ünnep alkalmából a Magyar Versmondók Egyesülete felhívással fordul minden, a költészetet az irodalmat szerető emberhez, hogy november 13-án, a Magyar Nyelv Napján mondjon, vagy olvasson el egy verset, vagy novellát. (folyt.)

Konferencia Latinovits Zoltánról

A „Színészkirály” művészetéről tart konferenciát a Latinovits Emlékmű Alapítvány és a Magyar Versmondók Egyesülete a FÉSZEK Klubban, Budapesten "Csönd vagy te, csönd vagy te Színészkirály” címmel. (folyt.)

Csukás István a Magyar Írószövetség örökös tagja lett

Csukás István költő, meseíró, a Süsü, a Nagy Ho-Ho-Ho horgász, a Gombóc Artúr megalkotója két díjban is kapott: a Magyar Írószövetségben örökös tagsági címet és Szép Ernő jutalomban is részesült. (folyt.)

Kik lesznek az idei Arany Medál-díjasok?

A kulturális kitüntetést Mészáros Márton újságíró hozta létre elsősorban a magyar kulturális élet egyéniségeinek díjazására. November 17-ig lehet szavazni. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum