Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. május

Nyári színész- és verstáborok

A Latinovits nevét viselő Színész Műhely és a Bella Istvánról elnevezett Versművészeti Szeminárium tábora hívja júliusban a magukban tehetséget érző diákokat Neszmélyre. A 9-12 éves gyerekeket a Regösök húrján... versmondó tábor várja! Már lehet jelentkezni! (folyt.)

Akik átviszik a Szerelmet

Rangos kitüntetést vett át Bakos-Kiss Gábor, a Nemzeti Színház művésze és Farkasné Molnár Csilla közművelődési szakember a Magyar Versmondók Egyesületétől. A Ki viszi át a Szerelmet díjat a versmondás népszerűsítéséért kapták. (folyt.)

Szacsvay Lászlót választották

Szacsvay László Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a nemzet színészének kedden Budapesten, Kóti Árpád helyére - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Színház kommunikációs osztálya. (folyt.)

Új elnöke van a Szépíróknak

Az elnökválasztásra ketten vállalták a jelölést, és hirdettek programot a Szépírók Társaságában: Gács Anna író-szerkesztő, irodalomkritikus, egyetemi docens és Kelecsényi László író, film- és irodalomtörténész, egyetemi tanár. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum