Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. április

A folytathatóság reménye - 25 éves a Műhely

25 évvel ezelőtt újult meg a Műhely, s azóta megannyi tehetséges fiatal munkáit olvashatta először Villányi László. Erről és sok másról, valamint a folyóirat megmaradásról ír a főszerkesztő. (folyt.)

JÓZSEF ATTILA verseny, újra

Tizennegyedik alkalommal rendezi meg A Vértes Agorája és a Magyar Versmondók Egyesülete a József Attila Nemzeti vers- énekelt vers- és prózamondó versenyt Tatabányán, 2021. április 8-9-10-én, amelyre tisztelettel meghívjuk. (folyt.)

A költészet hete

Unikális költészetnapi étlappal kedveskedik az érdeklődőknek idén is a Magyar Versmondók Egyesülete. Április 9-én Tatabányán közös versmondás és koncert, 10-én Budapesten irodalmi műsor, 11-én szintén Tatabányán költészetnapi gálaest várja a közönséget. (folyt)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum