Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. március

Szabó Attila lett a legjobb író a II. Bábos Drámaíró Versenyen

Győző és a Koffertigrisek című darabjával nyerte el a legjobb írónak járó díjat, amelynek elismeréseit vasárnap adták át a Békéscsabai Ibsen Stúdiószínházban. (folyt.)

Egy százalék

A dolgok változnak, a vers örök. Ha akarjuk. Ha teszünk érte....Támogassa adója 1%-ával, és más anyagi felajánlásával a Magyar Versmondók Egyesületét! Hogy megmaradjon az egyesület, vele a Versmondó folyóirat, a tematikus a honlapok, a versenyek, műhelyek, táborok, fesztiválok. (folyt.)

Verspályázat középiskolásoknak a költészet napja alkalmából

Három kategóriában hirdet pályázatot a Magvető Kiadó. A verseket március 27-ig várják. (folyt).

Küldöttközgyűlés

Figyelem: a Magyar Versmondók Egyesülete 2015. március 22-én, a Fővárosi Művelődési Házban (1119 Budapest, Fehérvári út. 47.) éves, rendes küldöttközgyűlést tart, amelyen számítunk az egyesületi tagok és az érdeklődők részvételére. (folyt.)

Szöllősi Zoltán 70

Hetvenéves lett Szöllősi Zoltán Kölcsey-, Ratkó József-, Arany János- és József Attila-díjas költő. A születésnap apropóján a Magyar Írószövetség is köszöntötte a szerzőt: a leghűségesebb költők egyikeként jellemezve. (folyt.)

VERSMONDÓ 2015?

A Versmondó folyóirat 2014-es számai már olvasható a www.versmondo. hu honlapon! Közöljük továbbá Szepesi Dóra Döntések és tervek a folyóiratkiadásról című írását, amely a Bárkában jelent meg (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum