Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2015. január

MEMENTO: Holokauszt hangoskönyv

Február 5-én az Izraeli Kulturális Intézetben mutatják be a Memento - túl a gyászon című dupla korongos holokauszt-hangoskönyvet. Az esten Turczi István, Galkó Balázs, Gubás Gabi, Lutter Imre és Jávori Ferenc 'Fegya' közreműködik. (folyt.)

Aranyalma László Zsoltnak

A Jászai Mari-díjas színművésznek ítélte oda a közönség a Fejér Megyei Hírlap által alapított Aranyalma-díjat. 11. alkalommal kérte arra olvasóit a Fejér Megyei Hírlap, hogy szavazzák meg az év színésze díjat az elmúlt évad alapján. (folyt.)

Balassi-mise 2014

Hódmezővásárhely a helyszíne az idei Balassi-misének. Az irodalmi díjjal 1997 óta a magyar líra élvonalába tartozó, európai szellemiségű költőket, valamint a magyar költeményeket idegen nyelvre átültető külföldi irodalmárokat tüntetik ki. (folyt.)

Lator László kapta a Babits Díjat

Lator László Kossuth- díjas költő, műfordító, esszéista kapta az Irodalomtörténeti Társaság 2014-es Babits Mihály Alkotói Díját. A Petőfi Irodalmi Múzeumban Ferencz Győző József Attila-díjas költő, irodalomtörténész méltatta Latort. (folyt.)

Dalverseny Cseh Tamás emlékére

Hatvanan jelentkeztek Cseh Tamás énekes-dalszerző emlékére rendezett, amatőröknek meghirdetett versenyre, amelynek döntőjét szombaton tartották a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum