Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2014. november

A 15.Kaleidoszkóp sikere

A nyári verstáborok állandó résztvevője, a Szlovéniában élő 17 éves magyar diák, Pál Péter kapta a 15. Kaleidoszkóp VersFesztivál egyik fődíját. A hatnapos seregszemle alatt több mint háromezren látogattak el a soproni helyszínekre. (folyt.)

Holokauszt irodalmi kiállítás

Kedden nyitja meg kapuit Sopronban a Túlélőkép című irodalmi Holokauszt-kiállítással a 15. Kaleidoszkóp VersFesztivál. Szerdán koncertek, a Woyzeck, a Kávészünet Radnóti slam estje, valamint Gerendás Péter lép színpadra. (folyt.)

Radnóti 70 éve

Drámai körülmények között született és a sors később sem kényeztette el. Rövid élete alatt azonban beírta magát a magyar irodalom legnagyobbjai közé. Radnótira emlékezünk. A vers.hu oldalán cikkel, Győrben biennáléval, Sopronban a VersFesztivállal. (folyt.)

Kaleidoszkóp a versek varázsában

Színházi előadások, koncertek, szerzői estek, versmondás, filmpremierek, kiállítások, közönség találkozók, pódiumi estek lesznek Sopronban november 11-től 16-ig. Több mint 40 program várja az érdeklődőket a 15. Kaleidoszkóp VersFesztiválon.

Elhunyt Margitai Ági

Margitai Ági Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész rövid, súlyos betegség után otthonában, szerettei körében november 4-én, 77 éves korában elhunyt. Közel hatvan éven át volt színpadon és filmen. (folyt.)

Konferencia Hevesi Sándornak

Konferenciával emlékezik Hevesi Sándor rendezőre, íróra, dramaturgra, színigazgatóra, a rendező-képzés elindítójára halálának 75. évfordulója alkalmából a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) november 7-én. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum





 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum