Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2014. október

† Elment Nagy András László

Családja értesítette a Szín-Játékos Szövetség és a Versmondók Egyesülete elnökségét, hogy életének 69. évében, pár hónapos küzdelemben a gyilkos kórral, Nagy András László barátunk és munkatársunk alulmaradt. (folyt.)

Reakciók a Varró Dani vers kapcsán

Varró Dani költőre rátámadtak az internetezők: az iskolában tanított verse miatt sokan felelőtlenséggel vádolják, sőt égetnék a könyveit. A költő felesége válaszolt a "művelt" kritikusokra, ahogy Konok Péter is, utóbbi költeménnyel. A válaszok itt.

Kaleidoszkóp: fontos változás!

Ratkó mellett már a Hetek költői, a holokauszt mellett a zsidó vers- és prózairodalom is szerepel a fesztivál módosított versenyprogramjában: kibővültek a versszínházi kategória lehetőségei és hosszabb a nevezési határidő is. FIGYELEM! (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum