Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2014. május

Idén is lesz Tokaji Írótábor

A mottó: Nagy jövő mögöttünk - elhallgatva és elfelejtve. Idén 42. alkalommal rendezik meg a Tokaji Írótábort. A hazai és határon túli írók, költők, irodalmárok augusztus 13. és 15. között találkoznak a Tisza-parti városban. (folyt.)

Az olasz versei

Nemrégiben jelent meg az Európa Kiadónál az 1975. évi irodalmi Nobel-díj kitüntetettjének, Eugenio Montale (1896-1981), a XX. század egyik legnagyobb hatású olasz költőjének verseiből összeállított kötet, Eugenio Montale versei címmel. (folyt.)

Krasznahorkai a legjobb

Krasznahorkai László Seiobo járt odalent című elbeszélés kötetének angol fordítása nyerte el idén széppróza kategóriában a legjobb lefordított könyv díját az Egyesült Államokban, a költészetben olasz mű fordítása kapta az elismerést. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum