Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2013. július

Színházi kavalkád a Sziget utcáin

A Nagy Utcaszínház idei fellépője, a német Titanick társulat mellett más utcaszínházi produkciók, cirkusz és vurstli is várja a közönséget a Sziget fesztiválon. Idén visszatér a 2006-os Szigeten nagy sikert arató Theater Titanick. (folyt,)

Interaktív Weöres

A költő születésének századik évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeum olyan kiállítást szervez, amelyben a hagyományos elemeket keverik a modern interaktív nyelvi játékokkal. A kreatív játékok aktív gondolkodásra késztetnek. (folyt.)

Vizsgálják Pablo Neruda halálokát

Spanyolországban is vizsgálni fogják Pablo Neruda, a negyven éve elhunyt chilei költő földi maradványait, hogy fény derüljön halálának pontos okára. Az áprilisban exhumált holttest maradványain áttétes prosztatarák jelei láthatóak. (folyt.)

Posztumusz Törzsasztal

Július 17-én nyári különkiadás esttel jelentkezik a New York Művész Páholy, amikor egy kivételes költő, író, szerkesztő előtt tisztelegnek halálának tizedik évfordulója alkalmából. Az esten vetítés, felolvasás és beszélgetés is lesz. (folyt.)

Ezrek búcsúztak Alfölditől

Hatalmas tömeg búcsúztatta az Alföldi-korszakot vasárnap este a Nemzeti Színház előtti téren. Éjfélkor lekapcsolták a környék világítását, ezzel véget ért egy vaskos fejezet a magyar színháztörténetben. Sok művész fölszólalt a pikniken. (folyt.)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum