Rendelj verset

Webáruház

Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! Üdvözöljük a Vers Oldalán! Legyen ez a kezdőlapja, kattintson ide! A Vers Oldala

Hírarchívum

vissza

2009. november

Szósz?!:-) A műsor szereplői ingyen közvetítik a kultúrát

Összefogtak az MTV népszerű nyelvi vetélkedőjének megmaradásáért a műsorban résztvevő művészek. A népszerű műsor anyagi okok miatt a megszűnés szélére került, a művészk azonban kulturális missziót vállaltak. (folyt.)

Koccintással indul az idei VersFesztivál!

Nincs belépődíj, sőt, a kulturális cseme-gékre vágyó közönség még borravalót is kap a december 4-én, pénteken induló Kaleidoszkóp VersFesztiválon. A helyszín a Repeta, és ha már pince és vers, elmaradhatatlan a bordal, a koccintás és a jókedv. (folyt.)

Toboroz az idei VersFesztivál

Jelentkezőket vár a Magyar Versmondók Egyesülete az idei Kaleidoszkóp VersFesztiválra, amelyet ezúttal decemberben rendeznek meg, a budapesti Repeta Sarokban. A KaleidoszKópia a kezdeteket hivatott visszaidézni. (folyt.)

Görgey Gábor: 80

November 22-én ünnepelte 80. születésnapját Görgey Gábor József Attila-díjas író, költő, műfordító, volt kulturális miniszter. (folyt.)

Magyar állami kitüntetés kapott Juhász R. József szlovákiai költő

Juhász R. József szlovákiai magyar költő-performer, az érsekújvári K 49 Galéria alapító igazgatója a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át pénteken Budapesten. (folyt)

Évfordulós költők
A hónap eseményei
Alkalmi versek
Irodalmi linkségek

Hírarchívum

 

 

versszínház versrádió versmondó versfesztivál partnerek hirdetés impresszum mve versenyek műhelyek táborok pályázatok versmondó fórum